Färdigpackad och redo

 
Färdigpackad och snart redo att flyga.
Nu är det endast timmar kvar tills jag Agnes och Emilia lyfter, mot Rhodos.
Det är blandade känslor, kommer sakna min pojkvän såååå jäkla mycket... men jag kommer ha jätte roligt med mina fina vänner! Vi kommer att vara framme i Rhodos runt 2 inatt och imorgon blir det sol och bad, och på kvällen/natten är första jobbpasset. Spännande!

Hur vi gjorde pallbordet?

Tänkte förklara hur jag och sambon gick tillväga när vi pysslade ihop vårt soffbord gjort av lastpallar.
Först och främst frågade jag min kära far om han kunde få tag på 2 stycken lastpallar åt oss, det fixade han åt oss så det blev gratis.
 
 
  • Vi började med att slipa båda pallarna så noga som möjligt, i alla fall på de ytor som skulle vara utåt (alltså inte ligga emot den andra pallen). Kan säga att det var tur att Ronnie var med mig för det kom ut både en och annan spindel och silverfisk... Usch! Men de försvann snabbt, tror ej de gillade bullret av slipen.

  • Efter att pallarna blivit slipade så var det dax att måla de, vi valde att måla de i en vit färg och faktiskt så tog vi väggfärg då jag redan hade vit väggfärg hemma. Det funkade hur bra som helst! Det var dock j*kligt kångligt att nå överallt. Mycket plankor ivägen så det var alla olika sätt man fick sitta och stå på, färg över hela armarna var inget som gick att undvika så lätt haha. Men efter många stånk och stön, och efter att både lagt pallen ned och ställt den upp på alla möjliga sätt så var de färdigmålade, båda två. Jag vet ej om detta endast gäller väggfärg, men den färgen vi använde torkade i alla fall otroligt fort, ca. 10 minuter så kunde man ta på ytan utan att få färg på sig. Vi drog 2 lager på pallarna så att färgen skulle hålla ordentligt.

  • Efter att färgen torkat så kom min sååå snälla far hem till oss med pallarna och hjälpte oss bära in dom i vardagsrummet. Sen var det dax att sätta ihop pallarna. Vi valde att inte göra det där vi målade de för att det blir så mycket svårare att frakta hem de sen. Sen köpte vi trälim på Ica och Ronnie köpte stora vita hjul från sitt jobb. Vi vände den pall som vi valt skulle vara undersida upp och ned, fäste då hjulen på den pallen(på den pallens "ovansida" om man säger).

  • När hjulen var på så sicksackade vi en ganska stor mängd trälim över plankorna som skulle fästa i den andra pallens plankor. Sedan la vi på den andra pallen försiktigt så att plankorna låg jämnt med varandra. Sen lät vi de ligga så med tunga föremål över som lägger lite tyngd, i ungefär en timme lät vi det vara så.

  • Sen var det klart! (Dock ska vi fixa en glas-skiva att ha över, men det gör vi när jag kommit hem ifrån rhodos)

    Här har ni det fina resultatet igen, så nöjd!

Vårt hem♡

Igår höll jag och Ronnie på i vårt hem och grejade ordentligt! Äntligen har vi fått lite ordning här. Det är inte klart men åtminstone mysigt och mycket bättre!
Känns skönt att inte lämna älsklingen själv i kaoset när jag åker till Rhodos imorgon.
Så när vi fått iordning igår så mös vi till det ordentligt med kakor, M&Ms och paj. Brorsan kom förbi också och var med oss en stund, grabbarna spelade tv-spel en vända och sen kollade vi på en serie som jag och Ronnie börjat följa nyligen "true detective", grymt bra serie!

Imorse gjorde jag iordning frukost innan mitt hjärta hade vaknat så nu har vi precis ätit frukost vid vårt fina pallbord och myst en massa i soffan, får passa på innan jag åker... 
Senare kommer ett inlägg om hur vi gjorde pallbordet.