Bloggar och bloggare.

Fick en fråga om vilka bloggar jag läser och vilka bloggar/bloggare som jag blir inspirerad utav, så tänkte svara på det.
Jag läser de flesta storbloggarnas bloggar, t.ex. Kissies, Kenzas, Tyras, Dessies, Paows, och de läser jag typ varje dag, inte riktigt men typ.
Sen läser jag även lite mindre bloggar som Hanna Fribergs, Hanna Nymans, Rebecca Edens, Tonje Hagens, Leylas, Mathilda Berglunds och även folk jag känners bloggar.
Molly och Jennifer är två personer jag känner, kolla in deras bloggar! Även om Molly suger på att uppdatera i perioder..MORR!
 
Vilka bloggar blir jag inspirerad av..hmm.. Alltså jag tror nog att jag blir influerad utav de mesta. Jag tar upp inspiration från alla håll och kanter, sminktips, skönhetsråd, träningstips, bra musik, men även i hur de skriver på sina bloggar. Vad tycker jag är intressant med just detta inlägg? Varför läser jag det här? Jo för att bla bla..
Jag gör det nog inte medvetet, men jag tror att alla bloggar jag läser inspirerar mig på något vis, varför skulle jag annars läsa? Oavsett om det inspirerar till att jag vill vara på ett sätt eller absolut inte vara på ett sätt.
Men en blogg som inspirerar mig otroligt mycket är Thejuicydetails, Mathilda Berglund. Jag älskar hennes stil, hon har så sjukt fina kläder och hennes blogg är jätte fin och det gör det roligare att läsa. Hon bor i samma stad som mig också, Örebro, det tror jag gör det ännu mer intressant för mig att läsa. Bara för att jag tänker att det är möjligt för mig att hitta alla de produkter som hon köper osv. Så hennes blogg rekomenderar jag verkligen!
 
Sen tycker jag även att Paow är så jävla ball! Säger verkligen inte att jag står för allt hon står för osv, men jag tycker att hennes attityd är skön, hon skiter fullständigt i vad andra ska tycka och tänka. Hon är sig själv till 100%! Dock tror jag att i verkligheten skulle jag nog ha svårt för henne, men oavsett så gillar jag att hon är som hon är.
Kategori:

Candyland

 
Var egentligen meningen att det här inlägget skulle publicerats innan jag gick iväg till Träna lätt. Men nu har jag varit här i ca 30 minuter, och ska jobba till 9 ikväll. Har bunkrat upp med lite godis från candyland för att underlätta timmarna!
Kategori:

Jordgubb

Min dag startades men en mini frukost, en bebis drick-yoghurt. Sen gick jag upp på stan och solade, och efter det tränade jag. Nu har jag precis duschat och ätit en ordentlig frukost. Bra start på dagen!
Kategori: