My days

Varit ganska oaktiv på sistone, sorry. Men här bjuds på lite bilder ifrån senaste dagarna. 
I fredags var jag modell för plusawards, min kära vän Emma sminkade mig till temat "extremt". Efter det åkte vi iväg till hästhagen för att grilla och mysa med min bror och ett gäng. Tyvärr hände lite och pga. omständigheterna var jag inte så delaktig i den kvällens roligheter, men det kommer fler sådana kvällar nu när sommaren smyger på.
 
I lördags stack jag, Agnes och Emilia iväg till Stockholm, Emilias snälla föräldrar skjutsade oss. Vi åkte dit för att få info och skriva kontrakt ang. jobb. Vi ska ju jobba på grabbarna grus i Rhodos hela juli månad denna sommar. Kommer bli så grymt kul!!
 
I lördags kväll grillade jag med la familia, men efter stockholmsresan var jag jäkligt trött, så jag gick och la mig i mor och fars soffa för en napstund. I söndags och igår har jag spenderat dagarna med sol och fika och en god vän.

Grabbarna grus i Rhodos

 
Idag stack jag Agnes och Emilia till huvudstaden för att skriva kontrakt inför detta års sommarjobb. Vi ska nämligen till Rhodos hela juli och jobba för grabbarna grus. SÅ JÄVLA TAGGAD!!! Fyfan det kommer bli livets sommar!! Så ikväll firar jag med att äta grillat med la familia och ta en mysig promenad i den fina kvällssolen med en fin vän.
Och juste, kom till Rhodos i juli i sommar för att festa med oss!

Catwalk plusawards

Idag gick jag modell för plusawards, min fina vän Emma sminkade mig i temat "Extremt". Jag tyckte jag såg ut som en ailen och sminket var jätte bra gjort, Emmisen är så duktig! Jag var jätte nervös innan men det gick bra. Nu ska jag och ett gäng bra vänner grilla och mysa.