Tagga

Har bara grejat inför nyår idag, solade 23 min idag med Hedda, sen gick vi till mig och planerade inför nyår och taggade lite och så! Tror det kommer bli lyckat då Mollan och Hedda kommer vara med och dela nya året med mig och dessutom kommer jag fira med min underbara Robin också, kan det bli bättre? Nu ska jag dock lägga mig, så jag orkar med morgondagen. Gott nytt år och god fortsättning, eller är det för tidigt att säga?:) Sak samma, godnatt.
Kategori:

Bye 2012

Hur har ditt 2012 varit?
Sjukt bra, jag har behövt detta år! Jag och min bästis har kommit varann så mycket närmre. Jag har lärt känna mig själv bättre, och jag har träffat min underbara pojkvän. Kan faktiskt inte minnas ett bättre år.
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Ingenting, känner att jag gjort allt jag velat.
 
Vad önskar du att du gjort mindre?
Inget, haha!
 
Vem har du umgåts med mest?
Molly, och Hedda och nu sedan i somras Robin!
 
Bästa minnet från 2012?
Italien med Molly lätt! Alla fest kvällar med underbara vänner.
 
Är det något du har saknat 2012 som du vill ha år 2013?
Nej, 2013 är ett nytt år. Detta år kommer bli lika bra, fast på sitt sätt.
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket mycket gladare, för det mesta.
 
Var det mest lugna hemmakvällar eller partykvällar?
Nu på senare tid, hemmakvällar, men sammanlagt partkvällar skulle jag tro.
 
Största misstaget?
Tror inte på misstag, allt händer utav en anledning.
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre?
Minst lika bra!
 
Vad gjorde dig riktigt glad i år?
Alla vänner speciellt Molly, och min pojkvän såklart.
 
Har du några löften inför år 2013?
Träna mer, komma i mitt livs form, njuta minst lika mycket som 2012.
 
Har du haft ett förhållande under 2012?
Ja!
 
Hur skulle du beskriva din stil 2012?
Sätter på mig det jag tycker är snyggt, men 2012 har jag kanske brytt mig mer än vad jag gjort innan.
 
Vad ser du mest fram emot med år 2013?
Sommaren och att åka utomlands.
 
En låt som påmminer dig om 2012?
Vi hade allt - Trofast
Starhips - Nicki Minaj
Calling - Sebastian Ingrosso
Glad you came - The wanted
Euphoria - Loreen
Haha det blev några stycken!
 
Vad hoppas du inträffar 2013:
Oj, mycket saker! Att jag POFF vaknar upp och har en dödligt snygg kropp och att jag blir stenrik, haha. Nej men hoppas jag åker utomlands, fast det vet jag att jag ska!
Kategori:

Mitt år

Året 2012 startades med en grym nyårs afton som spenderades med trevligt folk i Nyköping, och såklart min bästa vän!
Men sen har jag inte så mycket mer att säga om januari då det var en jobbig månad för mig, och jag mådde inte så bra.
 
I februari tog det slut mellan mig och mitt ex, vilket jag behövde. Jag behövde vara singel då det hände alldeles för mycket i mitt liv då.
Jag umgicks mycket med vänner och tränade. Kom väldigt nära Martin och Micke!
 
Mars, fortsatte i samma spår. Började komma på fötterna igen, och mådde riktigt bra.
 
April, samma spår antar jag. Minns inte så mycket från april, och när jag kollar bloggen från april så var det väldigt dålig uppdatering, vilket straffar sig nu haha! Men här bjuds på 2 bilder på mig och min tjocka Bosse som Molly tog på mig då. Dock finns inte han mer..
 
Maj startades med valborg, som spenderades med de bästa. Den var lyckad med andra ord! Sen åkte jag Olivia Linda och Josse på LMFAO!! Det var bland de bästa dagarna i mitt liiiv!! Sen var det rockfest då min pappas band Big red, och min brors band, Smash into pieces spelade! Sen blev det mycket fest, och så hade vi Spex också haha. En händelserik månad.
 
I juni hände också mycket, det är en månad jag minns med både lycka och sorg. Jag hade världens bästa bal och avslutning med de bästa kunskapegänget, dock var vi ju tvugna att skiljas åt vilket var sorgligt. Sedan sommarjobb, och firade min födelsedag och midsommar på jobbet..kuljul. När jag jobbat klart vart det lov på riktigt!!
 
I juli åkte jag och min bästie till italien! Helt underbar resa. När vi kom hem var vi med varann i princip varje dag, det blev en heeel del party.
 
I Augusti började festandet lugna ned sig, och man började ställa in sig på skola. Sen började jag ju träffa Robin då också. Olivia kom hem från Malta också, och vi hade inte träffats på en månad! Sen hade jag kräftskiva med Moa, Cornelia och Nadia. Så vart det såklart en sista fest innan lovet var slut. Sen börjde skolan.
 
September började väldigt dåligt, då min lilla vovve Brasse blev påkörd. Hela min familj blev väldigt uppskakad, och det är fortfarande svårt att tänka på. Tränade en hel del, vi skaffades en ny hund Luddisen! Sen blev det lite fest bl.a Olivias födelsedags party och myskvällar med vänner. Så fyllde mamma år också, så bjöd jag henne på en spadag!
 
I Oktober var det ju Karrofesten, började också med min regelbundna solning sen kollade jag på när Molly uppträdde med sin skola på gymnasiemässan, och så umgicks jag med vänner osv. Pappa fyllde 50 så det firades på Coco thai med nära och kära. Det blev också allt mer seriöst mellan mig och Mr romance då, hjärtis.
 
November börjades med Halloween party! Sedan blev det många myskvällar med Robin, träffade vänner, spelade biljard, åkte till Linn i Vingåker, räddade en borttappad liten kille på stan, gustavsvik med Thorén, och såklart SWEDISH HOUSE MAFFIA!!! Dessutom blev jag och min älskling vi 13 november.
 
December har gått förbaskat fort. Har julhandlat som en tok och taggat till julafton och nyår. Jag har varit mycket med min Robin, färgat håret med Mollan, och umgåtts mycket med familjen faktiskt men antar att det är en sådan månad man ska göra det. Jag har varit på nattinnebandy, träffat vänner, och såklart haft skolavslutning. Kollat på när mina vänner från Rytmus uppträdde på vågen, och haft mys på Hellas me julklappsbyte med ligan. Sedan firade jag jul med pojkvännen och fick världens finaste julklappar. Firade jul med släkten vilket va jätte kul och mysigt, fixade också naglarna med mami och shoppade på mellandagarna med bestie.
Kategori: